Wij wensen iedereen een leuke afsluiting van 2017 en een fantastisch sportief 2018 toe!

De meeste mensen worden dagelijks overspoeld met nieuwsbrieven. Om jullie hier een beetje voor te behoeden beperken wij ons tot één of hooguit twee nieuwsbrieven per jaar. Als je graag op de hoogte wilt blijven van alles wat er bij Avalon gebeurd, kan je natuurlijk gewoon onze Facebook pagina’s volgen.

Facebook Nijmegen

Facebook Wageningen

wensboom

In Avalon is dit jaar de kerstboom een bijzondere boom… Het is een wensboom! We zouden het leuk vinden als jullie een beetje willen meehelpen om ‘m “aan te kleden”. Wij nodigen alle leden uit om een mooie wens op te schrijven en in de boom te hangen. Alle spullen liggen hier in het fitnesscentrum voor je klaar, dus leef je lekker creatief uit!

virtuele lessen

Het afgelopen jaar hebben we de overstap naar de virtuele lessen van Clubjoy gemaakt. Wij hebben deze lessen tot onze spijt verkeerd ingeschat, want velen van jullie willen graag weer de oude Avalon-lessen terug! Daarom hebben we besloten om uitsluitend de aerobic zaal als Clubjoy zaal in stand te houden. In Nijmegen zijn we per 1 nov overgestapt naar een nieuw lesrooster met meer Avalon lessen en in Wageningen zijn we maandag 4 december overgeschakeld.

proefrooster

In december kan iedereen nog met kleine aanpassingen, bij de receptie, komen voor het virtuele-lessen-rooster, zodat we in januari een definitief rooster kunnen gaan inzetten. We zullen proberen om jullie wensen zoveel mogelijk tegemoet te komen, maar uiteraard zal dit nooit helemaal lukken.

spinning-marathon

Begin maart, zal er weer een spinning-marathon gehouden worden bij Avalon Nijmegen. Dit evenement wordt georganiseerd door een aantal vrijwilligers, die zich inzetten voor de organisatie Roparun. Ze proberen op deze leuke manier geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Er zullen tijdig informatieve posters komen te hangen in het fitnesscentrum. Ook via facebook zullen we je  informeren over de marathon.

nog meer crossfit in Wageningen

Binnenkort komt er een nieuw crosfitt rek in Wageningen bij. Het rek wordt 4 meter hoog en biedt allerlei nieuwe trainingsmogelijkheden. We hebben de fitnesstoestellen iets dichter bij elkaar gezet om plaats te maken voor deze nieuwe “playground”! Ook zullen er nog houten mini-muurtjes worden geplaatst, om wat meer beschutte hoekjes in de grote ruimte te creëren.

slimdown challenge 2018

Vanaf 1 januari kan je je weer opgeven voor onze jaarlijkse afslank uitdaging. Na drie maanden kijken we hoeveel je bent afgevallen en verdien je 3 euro per afgevallen kilo! Wij zetten dit bedrag (met een max. van 30 euro) als tegoed op je abonnements saldo. Meer weten? Kijk op de webpagina van de slimdown challenge of vraag ernaar in het fitnesscentrum!

© Avalon Fitcentre

icon-faceboo-top Nijmegen         icon-faceboo-top Wageningen