NIEUWS                                            NEWS IN ENGLISH

 

update 13 april 2021

Goed nieuws…. Er is een datum gelanceerd in “het openingsplan” van de overheid. Het binnensporten zou vanaf 11 mei weer mogelijk moeten zijn. Dat zou goed nieuws voor ons kunnen zijn en het zou betekenen dat we eindelijk kunnen gaan aftellen!!!!

MAARRRRRRRR…….. Natuurlijk moet er een flinke slag om de armen worden gehouden omdat alles nu gaat afhangen van de aantallen nieuwe coronapatiënten die in de ziekenhuizen worden opgenomen. Vanaf nu, zullen we jullie wekelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Houd vol en probeer een beetje in beweging te blijven!

 

update 23 maart 2021

Gaat de derde golf ons overspoelen of gaan de vaccinaties het verschil maken? We kunnen alleen maar braaf afwachten op groen licht!…. Houd  moed lieve Avalon leden!  Gelukkig geeft de verlating van de avondklok iets meer ruimte.

We zullen ook tijdelijk de zaterdagen op het plein wat langer open houden (zie reserveer agenda).

Om alles op het fitnessplein zo soepel mogelijk te laten verlopen, willen we benadrukken dat het héél belangrijk is, dat je de spelregels goed in de gaten houdt:

  • Kom niet meer dan 3x in de week sporten.
  • Verwijder je reservering uit de agenda als je verhinderd bent (potlood icoontje).
  • Ruim altijd alles weer netjes op na gebruik.

 

update 8 maart 2021

Weer een persconferentie achter de rug… Samenvatting: geduld, geduld en nog eens geduld!

De coronamaatregelen die de overheid voor buitensport genomen heeft, zorgen wel voor wat verwarring. Zoals wij het begrijpen kan een individuele sporter buiten gewoon zijn ding doen (fitness dus) en mogen sporters in teamverband (wedstrijdsporten) in groepjes van max. 2 personen en vanaf 16 maart met max 4 personen samen trainen.

We hebben inmiddels de eerste “fitnessplein” week achter de rug en dat was super. Wél willen we nog even benadrukken dat het belangrijk is dat je jezelf tijdig afmeld als je verhinderd bent op je gereserveerde tijdstip. Op die manier benutten we zo goed mogelijk de beperkte plaatsen en helpen we elkaar!

Update 22 febr 2021

Tijdens die prachtige sneeuwdagen zijn de drie tenten op het fitnessplein door hun “hoeven” gezakt! Low, low, low point voor ons, als ondernemers…. Gelukkig hebben we de energie weer gebundeld en samen met het personeel de boel weer hersteld. Het is prachtig geworden!

FITNESSPLEIN OPEN VANAF 1 MAART:      Ondanks dat we nog niet weten wanneer de deuren officieel weer open mogen voor de fitnesscentra, hebben we tóch besloten om alvast het fitnessplein vanaf 1 maart weer te openen. Individueel sporten in de buitenlucht is gewoon toegestaan, zolang we dus maar netjes onze 1,5 meter in acht houden!    Onze Wageningen leden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Deze keer is het reserveren iets strakker geregeld, om meer mensen aan bod te kunnen laten komen.  Kijk op de Nijmegen-pagina voor uitleg én de reserveerlink.

COMPENSATIE:          Wij hopen weer van harte dat jullie ons in deze zware tijd willen blijven steunen.  Wil je toch gecompenseerd worden, dan is de volgende informatie belangrijk:

Voor de aanvraag van compensatie over de tweede lockdown periode, zal je nog even moeten wachten tot we weer officieel open zijn. We weten dan precies over welke periode het gaat. Dit is na de vorige lockdown prima gegaan, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je kunt dan tot 1 juli bij de balie terecht voor de aanvraag van je compensatie.

Update 2 febr 2021

Ons geduld wordt nog langer op de proef gesteld!….. Voorlopig nog geen fitness in de clubs.

Uit angst voor de “Britse-variant” mogen de fitnesscentra in Nederland nog steeds hun deuren niet openen. De hoop is nu gericht op maart, maar helaas kan niemand daar al iets zinnigs over zeggen.

BUITEN FITNESS:    Als het binnensporten in maart nog steeds niet mogelijk zou zijn, willen wij wél graag de opties voor buitenfitness bekijken. Uiteraard gaan we dit alleen doen als het veilig genoeg zou zijn. We houden je hierover op de hoogte!

 

Update 12 jan 2021

Je hebt het vast al gehoord. De lockdown blijft nog minstens 3 weken doorgaan!

Wij hopen dat we op 10 februari onze deuren weer voor je mogen openen. Afwachten dus maar!… Blijf zoveel mogelijk actief én geduldig…. Het gaat uiteindelijk allemaal goed komen!

Wij zijn alvast druk bezig om de virtuele biking lessen aan te vullen met nieuwe filmpjes. Deze keer met Amanda als nieuwe coach. We hopen daarmee de druk op de “live” lessen te verlichten en de spreiding te optimaliseren.

 

Update 1 jan 2021

Welkom in het nieuwe jaar!… Na alle kerststollen en oliebollen wil je natuurlijk graag weer wat doen aan je fysiek!  We hebben daarom een aantal leuke YouTube kanalen voor je uitgezocht om je een beetje op weg te helpen.  Je vindt ze op de   virtuele lessen  pagina van de website.

 

Update 14 dec 2020

Het is er toch weer van gekomen,…. Een algehele lockdown!  Helaas zullen wij dus de deuren moeten sluiten van 15 dec 2020 t/m dinsdag  19  jan 2021. Wat betekent dat voor jou als Avalon lid?

  • De contributies zullen allemaal, net als tijdens de eerste lockdown, gewoon doorlopen. Wij hopen dat jullie ons deze keer ook weer massaal willen blijven steunen. Voor compensatiemogelijkheden kan je ná de lockdown weer bij de receptie langskomen en krijg je tót 1 juni 2021 de tijd om dit te regelen.
  • We houden ook het fitnessplein gesloten, gezien de ernst van de situatie én het uitdrukkelijke verzoek van de overheid, alles op alles te zetten om het virus terug te dringen.
  • Alleen voor héél dringende vragen aan Avalon, kan je ons bereiken via de mail. (vermeld altijd lidnummer en trainingslocatie). Vanwege de minimale bezetting van het personeel, kan een antwoord soms wat op zich laten wachten. Houd daar een beetje rekening mee aub.

Het Avalon team wenst je een fijne kerst toe en hoopt je weer gezond en wel terug te zien vanaf 20 januari 2021.

© Avalon Fitcentre