GRATIS DAGKAART

Vraag de gratis dagkaart aan
en probeer ons vrijblijvend!

Over Avalon Fitcentre

Ons motto:   voor een zo laag mogelijk tarief zo veel mogelijk fitnessvermaak!

Avalon:  In één van de encyclopedieën staat:
Paradijseiland der Kelten o.a. gekenmerkt door eeuwige lente en eeuwige jeugd zonder ziekte of dood.”
Dit leek ons wel enigszins toepasselijk voor een fitnessclub.

Wat voor bedrijf is Avalon fitcentre:

Wij zijn een familiebedrijf, dat al sinds 1995 fitnesscentra runt.  Wij hebben altijd gezocht naar een goede balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. De lage tarieven die we hanteren zijn mede mogelijk, dankzij het volop inzetten van virtuele groepslessen. Bij Avalon geven we ook “live” groepslessen en is er een enorm groot aanbod aan trainingsplaatsen. Verder heerst er bij Avalon altijd een gemoedelijke sfeer waarin iedereen zich welkom kan voelen.

Virtuele groepslessen

Avalon fitcentre biedt haar leden unieke  virtuele trainingen, die in geen enkel ander fitnesscentrum te vinden zijn. In maarliefst drie zalen tegelijk, worden de lessen tegelijkertijd afgedraaid. Alle leden kunnen hier ongelimiteerd aan deelnemen. De lessen duren hooguit 30 minuten en sluiten allemaal keurig op elkaar aan, zodat u ze perfect met elkaar kan combineren.

Sfeer

U ervaart bij ons een ongedwongen sfeer waarin iedereen zich welkom voelt.

“Live” groepslessen

Groepstrainingen met “live” instructeur zijn er ook bij Avalon te volgen. Extra kosten hiervoor zijn er niet!… Reserveren op de leden-app is wel noodzakelijk.
– Bekijk het lesrooster van onze bikinglessen in    Nijmegen.
– Bekijk het lesrooster van onze bikinglessen in    Wageningen.

Fitnessbegeleiding

Om de  tarieven  laag te kunnen houden, hebben wij ervoor gekozen om de fitnessbegeleiding in vaste uurtjes te roosteren. U kunt tijdens deze uurtjes altijd om uitleg en schema’s vragen. De instructeur zal je graag verder helpen, zonder daar bijkomende kosten voor in rekening te brengen. Zorg wel voor je reservering in de leden-app.

Klimwand voor boulderen

Filiaal Wageningen heeft een grote klimwand voor het klimmen zonder touwen… Het populaire boulderen. Hierbij volg je een route die op de wand is uitgezet en probeert in één keer de top te bereiken. De wand zit vol met klimuitdagingen op verschillende moeilijkheidsniveaus.

Fysiotherapie

In Nijmegen zijn er door fysiotherapeuten een speciaal  vragenuurtje  opgezet. Dit vragenuurtje is uitsluitend bedoeld voor onze Avalon-leden die, tijdens dit gratis uurtje, met simpele trainingsvragen en specifieke fysieke klachten bij de  fysiotherapeut  terecht kunnen. In het fitnesscentrum hangt een lijst waar je je op kunt inschrijven.

Faciliteiten

U vindt bij ons enorm veel fitnesstoestellen, zowel voor conditie,- als krachttraining. We hebben gratis douches en lockers in de kleedruimtes. We geven gratis fitnessbegeleiding. Er zijn eigen parkeerplaatsen. Een koffiecorner. Tv’s bij de cardiotoestellen. Drie a vier groepsles-zalen per filiaal. Beide clubs hebben een mooie crossfit-zone, in Nijmegen kan je op de grote binnenplaats tegenwoordig ook lekker buiten trainen op ons prachtige “fitnessplein” en in Wageningen hebben we een mooie klimwand voor het boulderen.

Vestiging Nijmegen

St. Hubertusstraat 2
6531 LB  Nijmegen

Vestiging Wageningen

Nude 28H
6702 DL  Wageningen

© Avalon Fitcentre