GRATIS DAGKAART

  Vraag de gratis dagkaart aan
  en probeer ons vrijblijvend!

  Over Avalon Fitcentre

  Ons motto:   voor een zo laag mogelijk tarief zo veel mogelijk fitnessvermaak!

  Volgens de encyclopedie:

  Avalon… Paradijseiland der Kelten o.a. gekenmerkt door eeuwige lente en eeuwige jeugd zonder ziekte of dood.”

  Geschiedenis van Avalon fitcentre in het kort:

  Boxmeer:

  Avalon is een familiebedrijf wat gerund wordt door Henk, zijn vrouw Bregje en hun dochter Amanda. Ze zijn begonnen in Boxmeer (18 mei 1995) met een klein fitnesscentrum. Al snel werd er een groter pand gevonden zodat Avalon flink kon doorgroeien. Toch was er de wens om verder door te groeien en werd de club in 2008 verkocht aan Fitland.

  Nijmegen:

  De zoektocht naar een mooi pand in een grote stad was begonnen. Dit werd uiteindelijk het pand van een oude school op de hoek van de Dobbelmannweg en de St. Hubertusstraat in Nijmegen. Na een flinke verbouwing kon Avalon fitcentre in februari 2009 de deuren openen. Nu inmiddels een vertrouwd adres voor heel veel Nijmegenaren.

  Wageningen:

  Voor een tweede locatie werd er in Wageningen een mooi pand gevonden waar ook weer flink moest worden verbouwd.  Januari 2015 werd hier uiteindelijk de tweede Avalon vestiging geopend. Opmerkelijk én uniek binnen de fitness is de grote boulderwand in de club.

  De eigenaren van Avalon fitcentre hebben altijd gezocht naar een goede balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid.   Beide vestigingen hebben virtuele groepslessen, fitnessbegeleiding, live spinninglessen én een enorm groot aanbod aan trainingsplaatsen. Bij Avalon heerst er altijd een gemoedelijke sfeer waarin iedereen zich welkom kan voelen.

  Vestiging Nijmegen

  St. Hubertusstraat 2
  6531 LB  Nijmegen

  Vestiging Wageningen

  Nude 28H
  6702 DL  Wageningen

  © Avalon Fitcentre