NIEUWS                                            NEWS IN ENGLISH

 

update 27 november 2021

De enorme druk op de ziekenhuizen dwingt het kabinet tot strengere maatregelen. Wat betekent dit voor de Avalon leden?

  • Openingstijden worden tijdelijk korter;… We sluiten dagelijks om 17:00
  • De anderhalve meter regel wordt weer meer toegepast.

Wij hopen dat jullie, net als wij, de moed erin weten te houden. We moeten dit samen doen en het komt uiteindelijk allemaal weer een keer goed!

 

update 2 november 2021

 

CORONAPAS CONTROLE

Vanaf zaterdag 6 november wordt toegangscontrole d.m.v. de coronapas verplicht  bij alle sportscholen. Wij vragen jullie begrip voor de mogelijke opstoppingen  die er kunnen ontstaan aan de poort.

 

HOE WERKT HET:

1 – Gebruik altijd gewoon je ledenpasje om voor het sporten in te checken.

2 – Let op!…. De fitness­­poort blokkeert, dus wacht even tot wij hem openen.

3 – Loop daarna om de balie heen en laat je QR code scannen.

 

GEVACCINEERDEN:

Om alles wat vlotter te laten verlopen, kan je ervoor kiezen om je vaccinatiegegevens eenmalig aan ons te tonen, zodat wij je in ons systeem een “groen vinkje” kunnen geven en je de volgende keren zonder corona check door de poort kan. Jouw vaccinatiegegevens kan je vinden op de internationale pagina van de CoronaCheck app onder…… “details”.

 

JEUGDIGE LEDEN:

Als je nog geen 18 bent is de QR code check niet verplicht. Houd er rekening mee dat we bij iedereen eerst even een check moeten doen en pas daarna een “groen vinkje” in het systeem kunnen plaatsen. Daarmee kan je dan de volgende trainingen wél gewoon door de poort.

 

ONGEVACCINEERDEN:

De keren dat je geen QR code van een recente corona test bij je hebt, mag je gebruik maken van het fitness-plein. Geef even bij de balie aan, dat je speciaal hiervoor komt. Je kunt dan die keer uiteraard geen gebruik maken van de kleedruimtes en binnen trainingsruimtes.

© Avalon Fitcentre