NIEUWS                                            NEWS IN ENGLISH

 

update 2 sept 2021

Vanaf 8 sept nu ook virtuele Pilates lessen!….  Pilates is een ontspannende trainingsvorm, ontwikkeld om vooral de rompspieren te versterken. In Wageningen kan je binnenkort iedere dag om 11:00 meedoen aan een 30 minuten Pilates-les. In Nijmegen (in zaal 3) op ieder “even” uur (8:00 / 10:00 / 12:00 enz) een 12 minuten Pilates-lesje. Veel plezier alvast!

 

update 18 juni 2021

Vanaf zaterdag 26 juni mogen we weer meer!….. Waar we nu eigenlijk alleen nog mee te maken hebben is de 1,5 meter afstand. Wij vragen van jullie, als sporters, om hier nog op te letten. Het gebruik van het Avalon-hygiënesetje is ook niet meer verplicht, maar je mag ‘m zeker nog wel gebruiken. Regelmatig handen wassen blijft sowieso belangrijk.

Reserveren voor fitness is vanaf de 26ste niet meer nodig!

Reserveren voor spinning en fitnessbegeleiding:

Vanwege de 1,5 mtr regel, kunnen we nog niet aan een grote groep mensen spinningles geven en zullen we daarom voorlopig nog met reserveringen werken. De agenda hiervoor, vind je op de webpagina van vestiging Nijmegen. (In Wageningen is dit niet nodig).

We gaan ook weer starten met algemene fitnessbegeleiding. Dit is vooral bedoeld om nieuwe leden op weg te helpen in het centrum. Het reserveren hiervoor kan je doen via de webpagina van jouw vestiging.

vestiging Nijmegen

vestiging Wageningen

 

update 5 juni 2021

Vanaf zaterdag 5 juni is het weer toegestaan om de kleedruimtes, douches en het koffiehoekje te gebruiken binnen het fitnesscentrum. Toch is het voorlopig nog even veiliger om jezelf (als het even kan) thuis om te kleden.

Het reserveren voor fitness houden we nog even aan. Ga hiervoor naar de pagina van jouw vestiging om dit te regelen.

De spinninglessen zullen vanaf donderdag 1 juli weer starten. Voorlopig zal dit weer via de reserveringssite van supersaas gaan. Informatie hierover vind je ook op de pagina van jouw vestiging.

© Avalon Fitcentre