GRATIS DAGKAART

Vraag de gratis dagkaart aan
en probeer ons vrijblijvend!

Op zoek naar een leuke, sportieve bijbaan?

Aangeboden: leuke bijverdienste

Ben jij Havo, VWO, HBO of universitair student? Ben je redelijk sportief en heb je een goed ritme-gevoel, denk je dat je enthousiast spinningles zou kunnen geven? Ben jij degene die wij zoeken? Voor een prima betaalde bijbaan zoeken wij parttime studenten voor spinninglessen, receptiewerk, fitnessbegeleiding en poetsen. Het geven van spinninglessen is een must. Je krijgt daarvoor bij ons een interne opleiding. Zoek je een leuke bijbaan waar je de uren zelf kunt indelen, met leuke collega’s en prima werkomstandigheden mail je sollicitatie dan naar  post@avalonfitcentre.nl.  Voor de bovenstaande parttime baan zoeken we af en toe iemand voor als op dat moment de vacature niet gevuld is dus geef aan of we je gegevens voor langere tijd mogen bewaren om contact op te nemen op het moment dat er een plek vrij komt. Van tijd tot tijd zijn er weer plaatsen vrij dus als we niet meteen een plek voor je hebben kan het zijn dat die er na een paar maanden wel is.

Stuur naast je CV altijd een afbeelding (pasfoto) van jezelf mee.

Op dit moment gezocht:

Voor ons filiaal in Nijmegen: parttime hbo studenten voor doordeweeks en in het weekend, sportief, enthousiast, sociaal vaardig enz. Flexibele werktijden.

Voor ons filiaal in Wageningen: enthousiaste parttime hbo studenten voor doordeweeks en in het weekend. Receptiewerk, fitnessbegeleiding, crossfit-lessen en ook bikinglessen geven (er volgt een interne opleiding). Tevens zoeken we specialisten die ervaring hebben met het bouwen van klimroutes en/of klimtrainingen kunnen geven.

Inhoudelijk

De goede samenwerking met de andere collega’s is voor ons heel belangrijk vandaar dat we 2x per jaar een personeelsuitje organiseren. Verder krijg je bij ons ook een cursus reanimeren (inclusief diploma) waar je je hele leven iets aan hebt.

© Avalon Fitcentre